7131 EP Lichtenvoorde

De Rode van Heeckerenstraat 7

06 22 464 363

info@francine.nl

www.francine.nl

Dermabrasie

Snel, pijnloos en met een verbluffend resultaat!

dermabrasie 2

DERMA GENESIS®  Microdermabrasie heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging. De behandeling is snel, pijnloos en het resultaat verbluffend! 

Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristallen van medische kwaliteit wordt de bovenste ‘dode’ laag van de huid verwijderd. De nieuwe huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen. Daarnaast wordt de onderliggende huid gestimuleerd tot de aanmaak van collageen, zodat deze dikker en steviger wordt. 

Ook kan met de DERMA GENESIS® Microdermmachine kristalvrij behandeld worden. We kunnen dan kiezen tussen een “schuurpapier”- of diamant opzetstuk. De keuze is afhankelijk van de huid en behandeling, maar deze behandeling wordt altijd gebruikt voorafgaand aan een behandeling met de  NLite-V-laser. Het geeft ook een verbluffend resultaat in combinatie met Skin rejuvenation.

Microdermabrasie is perfect te combineren met andere behandelingen, zoals microneedling, mesotherapie, laser, Ipl, en/of peelings.
Derma Genesis® Microdermabrasie  is geschikt voor alle huidtypes (als opfrisser) en de donkere huid.

dermabrasie 3

De duur van een microdermabrasiebehandeling zal in de praktijk niet meer dan 30 minuten bedragen.
Waarschijnlijk zult u direct na de eerste behandeling al verbeteringen in de structuur en het uiterlijk van uw huid opmerken.
Voor een optimaal resultaat raden wij u aan de behandeling een aantal malen te herhalen. Een kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen. Tussen elke behandeling is er ongeveer 14 dagen rusttijd. Wij adviseren wel om met thuisproducten de behandeling te ondersteunen!
U kunt ook kiezen voor een cosmetische microdermabrasiebehandeling tijdens een gelaatsverzorging, waardoor de huid sneller werkzame stoffen kan opnemen die in de behandeling en thuis gebruikt worden.

GESCHIEDENIS:
De eind jaren tachtig in Italië ontwikkelde microdermabrasie was in Europa onmiddellijk een hit. In Amerika duurde het tot 1996 voordat de methode officieel werd erkend door de American Food and Drug Administration, Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. De firma Genesis Biosystems, met hoogwaardige producten al snel toonaangevend, manifesteerde zich als marktleider op het gebied van technologie en apparatuur.

RESULTAAT VAN DE MICRO-DERMABRASIEBEHANDELING:
 * verwijdert dode huidcellen
 * stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen
 * egaliseert de huidskleur
 * verbetert de bloedcirculatie
 * verzacht rimpels
 * verwijdert / verzacht (acne) littekens

ZIJN ER COMPLICATIES EN IS HET PIJNLIJK?
Derma Genesis Microderm heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging. De procedure is snel, pijnloos en het resultaat is verbluffend. De behandeling wordt met de grootst mogelijke zorg in een veilige en hygiënische omgeving uitgevoerd door deskundig personeel.

AANBIEDING

dermabrasie i.c.m IPL skin rejuvenation: NU € 145,= per behandeling i.p.v. € 195,= (bij boeking van kuur van 4 behandelingen)
AANBIEDING!

Wilt u meer weten over de micro-dermabrasiebehandeling?
 Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en laat u zich informeren over de mogelijke behandelingen.                     

Bel of app naar 06 22 464 363