7131 EP Lichtenvoorde

De Rode van Heeckerenstraat 7

06 22 464 363

of: 0544 371509

info@francine.nl

www.francine.nl

Permanente make-up

permanent mooi!

pm 1

OGEN EN WENKBRAUWEN ZIJN HET VISITEKAARTJE VAN HET GEZICHT
Permanente make-up accentueert uw ogen en wenkbrauwen daar waar u het nodig vindt. Permanente make-up biedt vele mogelijkheden. Ogen worden sprekender, wenkbrauwen en lippen worden mooier van vorm en krijgen desgewenst een voller uiterlijk.

DE MICROBLADING-TECHNIEK.
Onze uiterst veilige pigmentatiemethode voor WENKBRAUWEN geeft  een heel natuurlijke look en een prachtig resultaat, omdat haartje voor haartje wordt gepigmenteerd en aangepast  aan uw wenkbrauwen en persoonlijkheid .
Voor wenkbrauwen werken wij hoofdzakelijk met de  handmatige microblading- of hairstroketechniek ( Microblading: ultrafijne naaldjes op een rij, die eruit zien als een mesje, die in een “pen” gezet worden). 
Microblading is eigenlijk een oude techniek, die wij al sinds 2008 toepassen met een spectaculair resultaat.

HET RESULTAAT VAN DE BEHANDELING BLIJFT ONGEVEER TWEE JAAR MOOI           

Dit is afhankelijk van meerdere factoren zoals:
– natuurlijke celvernieuwing van uw huid
– invloed van UV-licht, zoals zon en zonnebanken
– gezondheid van de huid
– leeftijd
– huidtype
– kleur van het aangebrachte pigment ( donker pigment blijft langer dan licht pigment) 
Wij adviseren daarom om jaarlijks de wenkbrauwen te laten opfrissen.

Ook voor mensen die door bv. ALOPECIA AREATA ( bijna) geen wimpers of wenkbrauwen meer hebben, kan permanent make up een oplossing bieden, voor een mooie make-up rond de ogen en het aanbrengen van wenkbrauwen met hairstrokes ( microblading ). Hiermee kun je  de meest natuurlijke make-up creëren.
 
Mensen die bv CHEMOTHERAPIE moeten krijgen en bang zijn hun haar te verliezen voelen zich vaak beter als vooraf de wenkbrauw subtiel wordt ingekleurd en ze op die manier wanneer de haartjes uitvallen, op de juiste plaats een tijdelijke mooie wenkbrauw hebben. 

OGEN worden sprekender door het aanbrengen van een dunne of een dikkere eye-liner net boven de wimperaanzet. Ook onder het oog kan een mooi lijntje gepigmenteerd worden.  Het resultaat van deze haarfijne techniek is natuurlijker dan een potloodstreepje. U heeft de keuze uit meerder modellen en kleuren.

Wij werken met de allernieuwste en veilige  apparatuur van Ecuri, die digitaal gestuurd wordt en op de millimeter nauwkeurig werkt.
Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage gaat het hier om een implantatie in de bovenste huidlaag. Dit betekent dat de pigmentering na verloop van tijd (twee tot vijf jaar) afzwakt.

LIPPEN waarvan de vorm of de lippenlijn niet meer duidelijk is, kunnen met permanente make-up weer mooi  gemaakt worden.
Door middel van  een lipliner aan te brengen kan u weer een duidelijke lipcontour krijgen ( ook wanneer u geen lipstick gebruikt ). Als je lippen van nature bleek ogen en weinig kleur hebben, kunnen ze met een natuurlijk full lips een stuk “voller” worden gemaakt.

pm 6

Permanente make-up kan ook uitstekend gebruikt worden voor het CAMOUFLEREN van littekens en andere oneffenheden van de huid. De te bewerken oppervlakken worden zodanig “ingekleurd” dat  kleinere littekens vaak helemaal gecamoufleerd worden en grotere grotendeels onzichtbaar worden.

Permanente make-up hoeft niet altijd opvallend zichtbaar te zijn. Oorspronkelijk was permanente make-up bedoeld om natuurlijk  accenten te leggen. 
Een mooie natuurlijke permanente make-up zie je niet, maar wie het heeft ziet er wel beter uit. Natuurlijk kan je ook voor een meer uitgesproken permanente make-up kiezen.

Na een uitvoerig INTAKEGESPREK wordt er samen met u gekeken naar de vorm en kleur van de wenkbrauwen. Hierna wordt er een vorm getekend en de kleur van het pigment bepaald. Na goedkeuring door u worden de wenkbrauwen gepigmenteerd. Na de behandeling zal de kleur er donkerder uit zien dan de uitgezochte kleur. Na één tot twee weken is de ‘echte’ kleur verschenen.

De huid wordt verdoofd met Emla zalf welke u bij de huisarts op recept moet aanvragen of die wij u kunnen leveren. De hele behandeling duurt ongeveer 1 ,5 uur. Na ongeveer 4 weken komt u terug voor de vervolgbehandeling.

Wij werken volgens alle normen en eisen die gesteld zijn door de GGD voor permanente make-up en zijn in het bezit van de vergunning. Zie voor meer informatie www.veiligpmu.nl

Permanente make-up is de ideale oplossing voor iedereen die:               
– Brildragend is en problemen heeft met het opmaken
– Geen of een onvoldoende vaste hand heeft
– Moeite heeft met het tekenen van de wenkbrauwen
– Geen volle of zelfs helemaal geen wenkbrauw meer heeft
– Haarverlies heeft  geleden door ziekte of andere oorzaken
– Contactlenzen draagt
– Allergisch is voor make-up
– Veel aan sport doet
– Of het gewoon gemakkelijk vindt!

pm 4

Wilt u meer weten over de permanent make-upbehandeling ?
 Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en laat u zich informeren over de mogelijke behandelingen.                     

Bel of app naar 06 22 464 363