7131 EP Lichtenvoorde

De Rode van Heeckerenstraat 7

06 22 464 363

info@francine.nl

www.francine.nl

SkinRejuvenation

Huidverbetering en verjonging in een flits!

skin rejuvenation 1

Wat veel mensen niet weten, is dat IPL niet alleen geschikt is  tegen ongewenste en/of overmatige haargroei, maar dat er ook huidverbetering en huidverjonging mee uitgevoerd kan worden. Verder kan er doeltreffend acne,  couperose, pigmentvlekken, rimpels behandeld worden. Je ziet: de IPL-methode  kent  veel mogelijkheden! 

skin rejuvenation 4

BEHANDELING VAN COUPEROSE, SPINNAEVUS EN ROSACEA.
Met ”couperose” wordt zichtbare vaatverwijding aangeduid. Het zijn uitgezette en verwijde adertjes in het gezicht, de hals, het decolleté en/of op de benen. Door een bloedstuwing in de talrijke vaatjes schijnen deze dan rood/blauw door de opperhuid. Omdat de vaatjes zelf gewoon intact zijn, is het niet correct om te spreken over ‘gesprongen adertjes’.
Couperose kan een klein plekje zijn, maar ook een groot gebied beslaan. Het bloedvat kan na de behandeling eerst donkerder of grijzer worden. De huid kan nog enige tijd roodheid vertonen en wat gevoelig zijn. Voor een goed resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van de indicatie en kan variëren van 2 tot 6 behandelingen.                                                                                                                                                                            Ons advies: een combinatie van aangepaste huidverzorgingsproducten en een sunblock met hoge beschermingsfactor zullen ertoe bijdragen dat we tot een mooi resultaat zullen komen!

BEHANDELING VAN HYPERPIGMENTATIE.

Pigmentvlekken kunnen ontstaan door huidveroudering, ontsteking van de huid, erfelijke factoren, zwangerschap (hormonen), medicatie en blootstelling aan zon/zonnebank.
(Hyper)pigmentatie is een ophoping van pigment (melanine) in de huid. Door deze behandeling worden deze pigmentcellen verpulverd. In de dagen na de behandeling verschijnen er donkere pigmentkorreltjes op de behandelde plaatsen. Deze kunt u er bij wijze van spreken zo afvegen. De pigmentvlek kan na de behandeling wat opzwellen, maar doet geen pijn. Na 10 -15 dagen is de huid hersteld en zal de pigmentvlek lichter van kleur zijn geworden of zelfs verdwenen zijn. Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van de indicatie en kan variëren van 2 tot 6 behandelingen.
De behandeling van uw hyperpigmentatie met de flitslamptechniek zou in de toekomst voortgezet  kunnen worden middels nabehandelingen om een optimaal resultaat te bereiken/ te behouden.                                                                                                                                                                                
Ons advies: een combinatie met Microdermabrasie / peeling en aangepaste huidverzorgingsproducten en een sunblock met hoge beschermingsfactor zullen ertoe bijdragen dat we tot een mooi resultaat zullen komen!

pigmentbehandeling
Acne skin rejuvenation
acne littekens

BEHANDELING VAN ACNE.
Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje / talgkliersysteem dat wordt beinvloed door o.a. hormonale en genetische factoren. Hierdoor ondergaat de huid allerlei veranderingen: talgklieren worden groter en produceren meer en dikkere talg, waardoor talgklieren verstopt raken. Daarnaast zetten bepaalde bacteriën (P. acnes) die zich in de talgklier bevinden talg om in vrije vetzuren, die door de wand van de verstopte talgklier heen dringen en een ontsteking kunnen veroorzaken. De P. acnes bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van de acne. De bacterie wordt door de IPL+RF behandeling vernietigd. De huid zal tot rust komen en de actieve acne zal zienderogen verminderen. Donkere acnelittekens verdwijnen niet. Daar is de hyperpigmentatiebehandeling voor nodig (zie hierboven).
Afhankelijk van de ernst van de acne wordt bij aanvang bepaald hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn en met welke frequentie het meest optimale resultaat behaald kan worden. Dit kan ook vaker dan 1 keer per week zijn. Voor een zichtbaar resultaat moet u uitgaan van 6 tot 12 behandelingen(afhankelijk van de ernst). Gedurende de behandelperiode is het de bedoeling om, beetje bij beetje, de bacterie te vernietigen. De verbetering laat daarom ook even op zich wachten. De eerste resultaten mogen dan ook pas verwacht worden na een paar weken, maar sommige personen reageren trager of sneller. De behandeling van uw acne met de flitslamptechniek zou in de toekomst voortgezet kunnen worden middels nabehandelingen om een optimaal resultaat te bereiken/ te behouden.
Wij vragen u zich precies aan onze aanwijzingen te houden. De meeste mislukte acne- behandelingen zijn het gevolg van het feit dat de cliënt in kwestie zich onvoldoende aan het regime houdt!!
Deze methode is geschikt voor ieder lichaamsdeel met acne.
Ons advies: een combinatie met Microdermabrasie/ peeling en aangepaste huidverzorgings- producten en een sunblock met hoge beschermingsfactor zullen er toe bijdragen dat we tot een mooi resultaat zullen komen!

BEHANDELING VAN RIMPELS, HUIDVERJONGING, HUIDVERSTRAKKING.
Het verouderingsproces komt vaak gecombineerd voor: genetische aanleg en invloeden van buitenaf, zoals uv-straling, nicotine, slaaptekort, stress, slechte voeding etc. Deze huidver- ouderingsprocessen leiden tot een versnelde afbraak van collageen (bindweefsel) en elastine vezels.
Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Na uw 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af en rond het 40e levensjaar is nog maar 30% van je huidcellen actief!! Hierdoor veroudert uw huid en ontstaan er rimpels. De huid wordt dunner en slapper en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed. De IPL+RF behandeling stimuleert de fibroblasten om zowel collageen als elastine aan te maken en te herverdelen en verbetert zo de textuur en de teint van de huid. De aanmaak van nieuw collageen helpt rimpels voorkomen en bestaande rimpels te vervagen.

ipl hyperpigmentatie

De behandeling is vooral effectief bij beginnende huidveroudering. In een verder gevorderd stadium kunnen we met deze I.P.L. behandeling nog wel een duidelijk zichtbaar resultaat van 80% vermindering behalen. De behandeling is veilig en nagenoeg pijnloos.
Een kuur bestaat uit (gemiddeld) 6 behandelingen (afhankelijk van de conditie van de huid en het verwachtingspatroon van de cliënt) met een interval van  14 dagen. Als dit voldoende is, wordt aanbevolen om 1 keer in de 2 maanden een “onderhoudsbehandeling” te ondergaan. De huid zal na de eerste behandeling zachter aanvoelen en er na een kuur gladder, gezonder en jonger uitzien.
De behandeling wordt toegepast op het gelaat, de hals het decolleté en de handen.
Ons advies: een combinatie met Microdermabrasie/ peeling / ev. mesotherapie en aangepaste huidverzorgingsproducten en een sunblock met hoge beschermingsfactor zullen ertoe bijdragen dat we tot een mooi resultaat zullen komen.

contra-indicaties

CONTRA-INDICATIES:
Zwangerschap / epilepsie / actieve koortslipinfectie / piercings* / tatoeages* / gordelroos / moedervlekken* / open wonden* / medicatie, zoals Roacutane, antibiotica e.d. / huidkanker / kanker / radiotherapie / koorts / pacemaker / defibrillator.

* in het te behandelen gebied.

Wilt u meer informatie over de skin rejuvenationbehandeling ?
   Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en laat u zich informeren over de mogelijke behandelingen.                                                                   Bel of app naar 06 22 464 363