7131 EP Lichtenvoorde

De Rode van Heeckerenstraat 7

06 22 464 363

of: 0544 371509

info@francine.nl

www.francine.nl

De infraroodlaser

Huidverjongingsbehandeling die meteen resultaat laat zien!

infraroodlaser 1

UNIEKE COMBINATIE: KOUDLASERTHERAPIE EN HYALURONZUUR.

In de strijd tegen rimpels kunnen wij u het nieuwste van het nieuwste op het gebied van de anti-aging-therapie aanbieden: de infraroodlaser. Deze behandelmethode, die bestaat uit een combinatie van de infrarood koudlaserbehandeling en een behandeling met een bijzonder geprepareerd Hyaluronzuur, is ook uitermate geschikt voor cosmetische huidverjonging, het verminderen van operatielittekens en voor de vitalisering van uw huid. Deze techniek garandeert een huidverjonging die al na één behandeling zichtbaar is. Na een kuur blijft het bereikte resultaat 4 tot 6 weken in stand.

HUIDVERJONGING ZONDER INJECTIES

Deze lasertherapie is volledig pijnloos en zeker niet vervelend om te ondergaan. Aan het begin van de behandeling wordt de natuurlijke en hypo-allergene Hyaluron Nanogel in de huid gemasseerd. Daarna volgt een ontspannende behandeling met de infrarood koudlasertechniek. Deze combinatie wordt door vrijwel alle klanten als zeer ontspannend en weldadig ervaren.

HYALURONZUUR   

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in het bindweefsel en zorgt voor de collageen- en elastineproductie alsmede de waterhuishouding van de huid. Dit Hyaluronzuur is zelfs de spil van de vochthuishouding van de huid. Helaas halveert gedurende de eerste 40 levensjaren het oorspronkelijke gehalte en rond ons 60e levensjaar is nog slechts 10% aanwezig. 

DE BEHANDELING

De hypo-allergene Hyalurongel wordt aangebracht op de huid en gemasseerd. Door deze massage dringt de gel via de hoorn– en opperhuid en het basaalmembraan door tot in het bindweefsel. Het bindweefsel en de kiemcellenlaag worden op deze manier gevoed met water, natrium en glucose. Daarna wordt de infraroodlaser op de te behandelen plek geplaatst. Hierdoor wordt het vermogen van het bindweefsel om vocht vast te houden gestimuleerd. Bovendien worden de celfuncties geactiveerd en wordt de aanmaak van collageen en elastine geprikkeld. Door dit gehele proces neemt het volume van het Hyaluronzuur toe met wel 115%, waardoor de rimpelopvulling een feit is. Na een kuur blijft deze ”filling” vier tot zes weken actief. 

VEILIGHEID
Het woord ”laser” roept bij veel mensen terecht de vraag op of een behandeling met dit apparaat veilig is. Aangezien hier sprake is van een zgn. ”koudlasertechniek” garanderen wij u een volledig veilige behandeling, die bovendien volkomen pijnloos is en zelfs als zeer ontspannend wordt ervaren. 

METEEN ZICHTBARE RESULTATEN
Reeds na de eerste behandeling met de infraroodlaser, in combinatie met de Hyalurongel, zijn de resultaten zichtbaar.

Wilt u meer weten over de infraroodlaserbehandeling ?
 Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en laat u zich informeren over de mogelijke behandelingen.                     

Bel of app naar 06 22 464 363