7131 EP Lichtenvoorde

De Rode van Heeckerenstraat 7

06 22 464 363

info@francine.nl

www.francine.nl

Bio Wrinkle Filling

100 procent natuurlijk!

Bio Wrinkle filling 2

Met Bio Wrinkle Filling kunnen alle rimpels en dieper gelegen lijntjes in het gezicht worden behandeld. Of het het voorhoofd, de wangen of de bovenlip betreft: de methode is effectief.  Niet alleen rimpels die door natuurlijke veroudering van de huid worden veroorzaakt kunnen behandeld worden, er worden ook uitstekende resultaten behaald bij rimpels die bijvoorbeeld zijn ontstaan door zonnebaden of minder goede leefgewoonten, zoals roken.

Uw huid wordt gestimuleerd zelf de rimpel op te vullen. De behandeling wordt bij diepe rimpels als kuur uitgevoerd om zo stapsgewijs de huid de kans te geven nieuw weefsel met collagene vezels te vormen. Direct na de eerste behandeling ziet u dat de rimpel of het litteken duidelijk minder zichtbaar is. De behandelde lijn wordt een fijn rood streepje. Dit mag gecamoufleerd worden, maar zal geen enkele belemmering vormen voor het sociale verkeer.

Bio wrinkle filling

De behandeling varieert in tijdsduur van 15 tot 40 minuten, afhankelijk van het aantal rimpels of lijntjes. De behandeling kan worden herhaald met tussenpozen van twee weken. Na de eerste behandeling is er al een duidelijk zichtbaar resultaat. Voor een langdurig resultaat adviseren wij voor diepere rimpels een kuur van enkele behandelingen.

Wilt u meer weten over de Bio Wrinklebehandeling ?
 Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en laat u zich informeren over de mogelijke behandelingen.                     

Bel of app naar 06 22 464 363