7131 EP Lichtenvoorde

De Rode van Heeckerenstraat 7

06 22 464 363

info@francine.nl

www.francine.nl

Ontharing

Laat ongewenste haargroei verdwijnen

ontharing 1
ontharing 3

 U KUNT IN ONZE PRAKTIJK KIEZEN UIT VERSCHILLENDE METHODE VOOR DEFINITIEF ONTHAREN:

* IPL-lichtflitsontharing 

of

*Elektrisch ontharen (met de Apilus).

 

* IPL LICHTFLITS-ONTHARING
Onze  IPL- systemen zijn uitgevoerd met unieke software, waarmee instellingen voor allerlei soorten haar en huidskleuren zijn voorgeprogrammeerd. Zo wordt de intensiteit van de lichtstraal aangepast aan elk huid- en haartype. ( m.u.v. huidtype VI. Bij huidtype IV en V zullen wij eerst op een onopvallend stukje huid testen hoe de huid reageert.)

ontharing 4

HOE WERKT DE BEHANDELING MET IPL (INTENS PULSED LIGHT)?
Het apparaat wordt ingesteld op uw huid- en haartype. Nadat er een gel is aangebracht en u een beschermbril op heeft gezet, wordt de behandelkop op de huid geplaatst en er volgt een flits. Het zichtbare licht uit de flitslamp wordt via een glasprisma naar de te behandelen plek geleid.  Helaas zijn niet alle haren  tegelijkertijd in de groeifase. Alleen in deze fase bevatten haarzakjes een haar met een donkere wortel en kunnen dan worden behandeld. Daarom moet een aantal behandelingen over een ruime periode gegeven worden, zodat uiteindelijk alle haren een keer in de groeifase behandeld zijn. Verder is het aantal behandelingen ook afhankelijk van de huids- en haarkleur en de plaats waar het haar staat  (en uiteraard van uw tevredenheid). Gemiddeld zijn 6-10 behandelingen voldoende.

HOELANG DUURT EEN BEHANDELING MET IPL?
Een gezichtsbehandeling duurt ongeveer 10 minuten. Een behandeling van de rug of onderbenen neemt 20/30 minuten in beslag. Beide onder- en bovenbenen nemen 60 minuten in beslag. Alleen bij haren in de groeifase is het mogelijk de haarwortel (waaruit de haar groeit)  definitief te vernietigen. Die haren komen niet meer terug.

IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?
Nee,maar je voelt wel de warmte.

MOET IK VÓÓR OF NA DE BEHANDELING SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN NEMEN?
Vanaf vier weken vóór de behandeling mogen geen haren meer verwijderd worden door epileren of harsen ( scheren mag wel!!).  Zo zijn er zo veel mogelijk haarzakjes aanwezig, die vervolgens door het licht kunnen worden behandeld. Omdat de behandeling toch het effectiefst is bij een lichte huid, is het raadzaam om de zon te vermijden voor en tijdens de behandelingsperiode. Ook na de behandeling is het aan te raden de zon nog 4 a 6 weken te vermijden. Tijdens en na de behandeling is het raadzaam een sunblock met een hoge factor te gebruiken.

ontharing 6

EN DAN NÁ DE KUUR……..!
Gewoon genieten!!
Niet meer na te hoeven denken: “Moet ik nog wat scheren?”
Altijd een gave, haarloze huid. Nooit meer pukkeltjes en ingegroeide haartjes.
Lekker genieten van het zwembad of de sauna.
IPL definitief ontharen is voor zowel vrouwen als mannen dé oplossing.
Betaalbaar en effectief.

WORDT DEZE BEHANDELING VERGOED DOOR DE ZIEKTEKOSTENVERZEKERAAR?
Epilatie-behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Vraag dit aan uw verzekering of kijk uw polis na. Wij zijn volledig gediplomeerd en aangesloten bij de ANBOS, de Algemene Branche Organisatie voor Schoonheidsverzorging, wat vaak een voorwaarde is om IPL-epilatiebehandelingen vergoed te krijgen.

*  ELEKTRISCH ONTHAREN

Deze manier van haarverwijdering is uitermate geschikt, wanneer er na IPL-ontharing nog lichte, witte of nog te weinig haren aanwezig zijn. Bij veel haargroei is elektrisch epileren minder geschikt, omdat de methode erg veel tijd kost en soms ook pijnlijk is. Elk haartje moet namelijk apart behandeld worden.

apilus

WERKWIJZE:
Er wordt een uiterst dun naaldje in het haarzakje van de haar geschoven, waarna enkele seconden een stroompje door het naaldje gestuurd wordt. Hierdoor wordt de haarwortel vernietigd en kan de haar met een pincet verwijderd worden. Mocht u de behandeling een beetje pijnlijk vinden, dan kan een verdovende crème enige verlichting geven.

 

apilus 2

DUUR VAN DE BEHANDELING
De behandeling is afhankelijk van de snelheid waarmee haartjes groeien en kan meestal één keer 2-3 weken plaatsvinden. Voor elektrisch ontharen werken wij met de Apilus.

WORDT DEZE BEHANDELING VERGOED DOOR DE ZIEKTEKOSTENVERZEKERAAR?
Epilatie-behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Vraag dit aan uw verzekering of kijk uw polis na. Wij zijn volledig gediplomeerd en aangesloten bij de ANBOS, de Algemene Branche Organisatie voor Schoonheidsverzorging, wat vaak een voorwaarde is om elektrische epilatiebehandelingen vergoed te krijgen. Indien u last heeft van overbeharing, wordt de behandeling vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van uw gekozen pakket. Kijk hiervoor uw polis na of vraag  uw verzekering.

Wilt u meer weten over de ontharingsbehandeling ?
 Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en laat u zich informeren over de mogelijke behandelingen.                     

Bel of app naar 06 22 464 363