7131 EP Lichtenvoorde

De Rode van Heeckerenstraat 7

06 22 464 363

of: 0544 371509

info@francine.nl

www.francine.nl

Huidoneffenheden

huidoneffenheden 11
T-away

DE T-AWAY:
Iedereen heeft wel eens een rood vlekje, steelwratje, couperose, pigmentvlekken of een andere onregelmatigheid op het gezicht of lichaam. Wij bieden u nu de mogelijkheid, met behulp van de originele T-Away deze oneffenheden teverwijderen.                                              
Dit kan vaak binnen enkele minuten.  U zult versteld staan van het resultaat.      

VOOR DE BEHANDELING VAN:
couperose
spider naevi
bloedblaasjes
pigmentvlekken
steelwratjes / fibromen
ouderdomsvlekken en bultjes

huidoneffenheden 2
huidoneffenheden 4
VERWIJDEREN VAN COUPEROSE

Speciaal voor  zichtbare  storende adertjes zoals couperose, bloedblaasjes en adertjes op de benen  is de T-Away zeer geschikt.. De vaatjes worden door middel van een speciale USHF-impuls  (Ultra Short High Frequency)  zonder inprikken (d.m.v. een “bot” naaldje) onzichtbaar gemaakt. Deze behandeling geeft goede resultaten en is in vergelijking met veel andere methoden qua gevoeligheid zeer goed te ondergaan. Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Bij het verwijderen van couperose kan het nodig zijn dat u een kuurbehandeling ondergaat indien de huid behalve de couperose ook een algehele roodheid te zien geeft. Deze roodheid wordt veroorzaakt door bindweefselzwakte en kan in kuurverband met de juiste preparaten en behandelingen goed behandeld worden.

VERWIJDEREN VAN PIGMENTATIE, STEELWRATJES EN ANDERE HUIDONEFFENHEDEN

De T-AWAY is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van storende pigmentvlekken, steelwratjes en goedaardige bobbeltjes.
Bij pigmentatie wordt door middel van een speciale applicator het pigment van de huid verwijderd zonder een bloeding te veroorzaken. Bij een oppervlakkige pigmentatie is meestal één behandeling voldoende. Dieper gelegen pigmentatie heeft meerdere behandelingen nodig. Bij het verwijderen van steelwratjes worden deze van het omliggende weefsel losgemaakt waarbij de USHF-impuls direct de behandelplaats dichtschroeit.
Uiteraard wordt deze behandeling alleen uitgevoerd indien van goedaardige aandoeningen sprake is. Bij twijfel kan het nodig zijn dat u uw huisarts raadpleegt omtrent de aard van een aandoening.

huidoneffenheden 5

THUISVERZORGING  
Bij bovengenoemde behandelingen is het van belang dat u het behandelgebied thuis met het juiste product verzorgt om een snel en goed herstel te verkrijgen. Deze producten zullen het herstel aanzienlijk versnellen en het resultaat verbeteren. Het korstje valt er in de regel tussen 5-10 dagen vanzelf af  (de een geneest sneller dan de ander). U mag tijdens de herstelperiode niet aan de huid peuteren en u dient de huid goed te beschermen tegen de zon.

U dient met de verzorging van het behandelgebied rekening te houden met het volgende:                                                                                                                                         
*  De huid mag tijdens de herstelperiode niet blootgesteld worden aan zon en deze moet beschermd worden met een sunblock (factor 30)
*  Wassen met warm water, sauna en alle andere zaken die de doorbloeding stimuleren, moeten vermeden worden
*  Geparfumeerde producten dienen vermeden te worden
*  De korstjes mogen in geen geval verwijderd worden
*  Na 48 uur mag de huid, indien gewenst , gecamoufleerd worden.

VOORDELEN VAN DE T-AWAY:                                  

Het voordeel van de T-Awaymethode is dat hij uiterst weefselvriendelijk is, omdat je oppervlakkig werkt. In de meeste gevallen ziet u direct resultaat. Na de behandeling krijgt u een korstje. Hier mag u niet aan krabben. Het behandelde oppervlak dient verzorgd te worden met het u geadviseerde product voor een optimaal resultaat. Ook mag de behandelde plek niet in aanraking komen met water, direct zonlicht of onder de zonnebank. Soms kan na het verwijderen van een pigment- en ouderdomsvlek een licht vlekje overblijven, maar dit is minimaal vergeleken met de situatie vóór de behandeling.
huidoneffenheden 10 met watermerk

Wilt u meer weten over de behandeling van huidoneffenheden?
 Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en laat u zich informeren over de mogelijke behandelingen.                     

Bel of app naar 06 22 464 363