De NLite-V-laser

Schoonheid met de snelheid van het licht!

NLite V 1

WAT IS NLITE-V?
NLite-V is een Pulse Dye-laser die kan worden ingezet bij de behandeling van diverse huidproblemen. De laser maakt gebruik van SmartPulseTM, een lichtbundel met een unieke samenstelling die gepatenteerd is en uitsluitend verkrijgbaar is met het NLite-V-systeem. In Nederland zijn slechts enkele locaties waar deze unieke behandeling kan worden uitgevoerd EN DAAR ZIJN WIJ ER EEN VAN!

Afhankelijk van de conditie van uw huid en uw levensstijl, blijft het resultaat dat is behaald met de NLite-V ongeveer een jaar zichtbaar. We adviseren een herhalingsbehandeling 2 à 3 keer per jaar.

Of het nu gaat om de behandeling van acne, roodheid of huidveroudering: een behandeling met de NLite-V laser past bij bijna iedereen. Bij de intake analyseren we de conditie van uw huid en zullen we u precies vertellen welk resultaat u kan en mag verwachten. Afhankelijk van uw wensen en de te verwachten resultaten spreken we vervolgens samen met u een behandelplan af. 

 

NLite-V 3
NLite-V 2

DE NLITE-V-LASER WORDT GEBRUIKT VOOR (DE BEHANDELING VAN):   
– Huidverbetering                                                            
– Rokershuid verbeteren
– Huidverjonging en huidverslapping
– Acne (acnelitteken)
– Littekens
– Wijnvlekken                                                              
– Eczeem en psoriasis
– Rosacea
– Couperose
– Gesprongen en ontsierende adertjes
– Grove en verwijde poriën 

HOE WERKT DEZE (VEILIGE) LASER?
Beschadigd collageen wordt vervangen door nieuwe, gezonde vezels, omdat het gele laserlicht de aanmaak van collageen stimuleert. Doordat het laserlicht in de bloedvaten groeistoffen vrijmaakt, wordt de huid gestimuleerd om nieuw, lichaamseigen collageen aan te maken en een gezond, elastisch netwerk te vormen. Dit proces blijft nog een lange tijd doorgaan en het resultaat blijft dus lang zichtbaar: fijne lijntjes en rimpeltjes zie je ongeveer een jaar niet meer! Meestal zijn de eerste resultaten al na de eerste behandeling zichtbaar. De behandelingen vinden om de 2 weken plaats en, afhankelijk van de conditie van de huid, worden in kuurverband 3-5 behandelingen gegeven. Omdat het laserlicht pas actief wordt in de diepere lagen van de huid blijft deze onbeschadigd. 


NLite-V 4
NLite-v 5

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat één Nlite-V- behandeling de collageenproductie gemiddeld met 84% doet toenemen en een rimpelvermindering van 60% bewerkstelligt. Deze resultaten zijn aangetoond in een recent onderzoek dat plaats heeft gevonden in Amerika. In september 2000 is de Nlite- V-laser door de FDA (Amerikaanse inspectie voor voeding en geneesmiddelen) goedgekeurd voor het gebruik ten behoeve van rimpelvermindering. In 2003 werd in het gezaghebbende medische tijdschrift “The Lancet” een zeer positief artikel gepubliceerd over de werking van de NLite-V op acne.

Heeft u nog vragen over de NLite-v-behandeling ?
        Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en laat u zich informeren over de mogelijke behandelingen.                                                                       Bel of app naar 06 22 464 363 of 06 477 466 61