Mesotherapie

Een stralende, jeugdige, vitale en gezonde huid!

mesotherapie

MESO-FILLING:
Je mag de natuur best een handje helpen. Als we ouder worden, wordt je huid nu eenmaal wat slapper en krijgen we meer rimpels.  Helaas, maar het is zo.
Goede crèmes en werkstoffen gebruiken helpt ook. Maar soms heeft de huid toch iets extra’s nodig.  Waarom dan niet een beetje hyaluronzuur in de huid brengen?
Zeker als het kwaad nog niet helemaal geschied is. Er wordt met een dun naaldje  gecross-linked hyaluronzuur net onder de huid ingebracht waardoor de rimpel en de huid zich opvullen Je hebt over het algemeen 9 maanden plezier van deze behandeling. Je huid ziet er steviger uit, waardoor je huid op den duur ook mooier blijft. De behandeling wordt met een mesogun gedaan, waardoor het goed gedoseerd wordt.

Hyaluron crosslinked is een zeer doeltreffend product om de diepe nasolabiale (neusplooi), bovenliprimpels en/of afhangende mondhoeken te verzachten (vullen). Vaak ziet men bij veroudering dat er weefselverzakking en verslapping optreedt. Hyaluron crosslinked is een sterke formule om deze indicaties te behandelen.
Er wordt bij de behandeling gebruik gemaakt van een hyaluronzuur , dat van nature voorkomt in de huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen. Hyaluronzuur houdt de vochtigheid in de huid vast, stabiliseert het elastine en de collageendraden in de huid en het beschermt de cellen tegen vrije radicalen.
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van de injecties kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard en verdwijnt vanzelf.

meso 2

Meso-filling is geschikt voor:        
*Rimpelbehandeling
*Neus-lipplooi 
*Wangen
*Bovenliprimpels (barcode)
*Mondhoeken (marionetlijnen)
*Fronsrimpels  

Mesotherapie is een methode om de huid van gelaat, hals, decolleté en handen te verbeteren en weer te laten stralen, waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke producten. Want met het ouder worden verliest de huid collageen en elastine en daarmee de elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van hyaluronzuur worden fibroblasten (cellen van de lederhuid) aangezet tot het aanmaken van nieuw collageen. Door de aanmaak van collageen te stimuleren wordt het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch.  Uw huid voelt gladder en steviger aan en zal minder snel verslappen.

Deze therapie werd al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pastor voor behandeling van pijn en sportblessures. Dat betekende destijds een omwenteling in de medische wereld, maar kent de laatste jaren steeds meer cosmetische toepassingen.

De basis van de vloeistof zijn o.a. vitaminen, mineralen en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. De mesotherapie zorgt er ook voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt.  Mesotherapie is een  uitstekende aanvulling op  uw dagelijkse ( anti-aging)  huidverzorging. Door middel van dunne, kleine prikjes worden actieve werkstoffen ( anti-oxidanten en natuurlijke ingrediënten) in de juiste huidlagen gebracht. Zo zal  de huid er jaren jonger uitzien.

meso 3b
meso 6

DE BEHANDELING:
Mesotherapie is een methode waarbij door middel van kleine prikjes een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen wordt ingebracht.
Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen nodig (bij een zeer sterk verouderde huid zijn meer behandelingen nodig) met een tussenpoos van een week om een degelijk en langdurig resultaat te behalen. Afhankelijk van het gewenste resultaat en uw huidconditie is het advies om elke 3 tot 6 maanden een nabehandeling te nemen.  De gemiddelde behandeling  duurt  20 tot 30 minuten

 

DOEL:
Het komt zelden voor dat een huid alleen maar verouderd is maar niet verslapt. De huidspecialiste van Cosmetisch Instituut Francine zal een combinatie van extra actieve werkstoffen, precies aangepast aan de specifieke indicatie van uw huid, inbrengen, hetgeen bijdraagt tot het succes van een optimaal eindresultaat. De werkzame stoffen stimuleren de huid om weer in optimale conditie te komen. Mesotherapie is ook zeer geschikt voor het verstevigen van de huid en het verstrakken van de kaaklijn.

meso 4
meso 5
 
 

VOORBEREIDING:
Een week voor de behandeling is het raadzaam om de huid te laten behandelen met een AHA‐ peeling of microdermabrasie. Dit dient om de dode huidcellen te verwijderen waardoor U nog sneller effect zal zien van de mesotherapiebehandeling.

LIEVER GEEN BOTOX?
Argireline Anti-Wrinkle is een milde, niet-toxisch werkstof met een botox-effect. De werkzame stoffen remmen de samentrekking van spieren en verminderen zo de expressierimpels. Het  alternatief voor botox voor diegenen die niet hun volledige scala aan gelaatsuitdrukking willen verliezen.

hyaluronzuur 2

HYALURONZUUR:
Zo wordt onder andere hyaluronzuur in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder (ook een menseigen component) en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. 

VITAMINEN EN MINERALEN:
Naast hyaluronzuur worden voor de huid belangrijke vitaminen en mineralen gebruikt alsmede anti‐oxidanten die de collageenvorming en de microcirculatie binnenin het weefsel weer op orde brengen. Zodoende wordt huidveroudering tegengegaan en de celactiviteit gestimuleerd. Ook wordt ouderdomspigmentatie voorkomen.

HYALURON FILLING CROSSLINKED:
Hyaluron crosslinked is een zeer doeltreffend product, om de diepe nasolabiale plooi (neusplooi), bovenliprimpels en/of afhangende mondhoeken te verzachten (vullen). Vaak ziet men bij veroudering dat er weefselverzakking en verslapping optreedt. Hyaluron crosslinked is een sterke formule om deze indicaties te behandelen. 

 

Wilt u meer informatie over de mesotherapiebehandeling ?
   Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en laat u zich informeren over de mogelijke behandelingen.                                                                       Bel of app naar 06 22 464 363