Figuurcorrectie:

Cryolipolyse: de 'coolste' manier om overtollig vet kwijt de raken zonder operatie!

cryolipolyse

Hoor jij (of denk jij) ook wel eens: “Ik kom maar niet van mijn buikvet (of vet op andere plaatsen) af ? Ik sport. Ik dieet en toch blijven er altijd wel wat hardnekkige vetophopingen zichtbaar. Eén methode om dit aan te pakken is liposuctie. Best een flinke ingreep en niet altijd zonder risico. Een nieuwe methode, die inmiddels enorm aan populariteit aan het winnen is, is Cryolipolyse.

cryolipolyse4

Met de revolutionaire,  veilige en betrouwbare afslanktechniek  cryolipolyse worden vetcellen op selectieve plaatsen als de buik, benen, billen, taille etc. gekoeld tot ze kristalliseren  en geleidelijk afgebroken worden en worden afgevoerd  via de nieren en lever. Net zoals dat gebeurt met vet uit voeding, zonder dat je daar last van hebt. Dit geleidelijke opruimproces, waar geen mes aan te pas komt, duurt 8 tot 12 weken.
Gemiddeld geeft iedere behandeling een reductie van 20%-40% vet. Zolang er voelbaar vet aanwezig is , is er een behandeling mogelijk. Zichtbaar resultaat is er  na ca. 2-3 weken en gemiddeld is men met 3 behandelingen tevreden. Tussen de behandelingen zitten minimaal 4-6 weken. Het lichaam blijft 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen, waardoor de lichaamscontouren blijven verbeteren.

HOE GAAT DE BEHANDELING IN ZIJN WERK?                    

Tijdens de behandeling, die varieert van 50 tot 60 minuten, wordt eerste de huid verwarmd tot 42 °C. Daarna wordt deze gekoeld naar ongeveer 4 °C. De handstukken zuigen de huid zachtjes op en koelen het vetweefsel tot een temperatuur  van –5 °C die de vernietiging van vetcellen veroorzaakt, terwijl de normale cellen intact blijven. Als gevolg van de kou, kristalliseren de vetcellen en  deze worden op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Dit leidt tot een geleidelijke afname van de vetlaag van het behandelgebied

VOOR DE BEHANDELING.

Na de intake wordt  het te behandelen lichaamsdeel opgemeten en wordt er een foto gemaakt voor uw persoonlijke dossier. Er is voorafgaand aan de behandeling geen verdoving, pijnstilling of andere medicatie nodig. Het is prettig om op de dag van de behandeling loszittende, comfortabele kleding te dragen. Verder vereist de cryolipolysebehandeling geen specifieke voorbereiding.

De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen die reeds op een gezond gewicht zijn. Bij iemand met duidelijk overgewicht kan minder zichtbare verbetering te zien zijn dan bij iemand met kleine vetophopingen.

DE BEHANDELING.

De gewenste zones worden afgetekend. Vervolgens wordt er een  speciaal gelmembraan op de huid gelegd, om deze te beschermen tegen de kou van de behandelkoppen. Daarna zuigen de behandelkoppen vacuüm. Dit voelt alsof er even in de huid wordt geknepen. U kunt enkele minuten wat steken, tintelingen of lichte krampen ervaren. Daarna is de behandeling door de verdovende werking goed te verdragen en kunt u rustig ontspannen (lezen, muziek luisteren).
Na 50-60 minuten worden de behandelkoppen van de huid gehaald. De huid voelt even koud en stevig aan en ziet er rood uit. Dan wordt de huid gemasseerd om het bevroren weefsel te versoepelen. Dit zal het lichaam helpen de vernietigde vetcellen af te breken.

cryolipolyse 3

NA DE BEHANDELING.

Direct na de behandeling zal het behandelde gebied wat beurs aanvoelen. Dit gevoel neemt binnen enkele uren af. Er is geen hersteltijd nodig en u kun uw dagelijkse werkzaamheden meteen weer hervatten. Een verdoofd gevoel, jeuk, lichte zwelling en verkleuring van de huid kunnen nog 1 á 2 weken na de cryolipolysebehandeling aanhouden.
Wij adviseren om de dagen na de behandeling goed te bewegen en minimaal twee liter water te drinken voor een optimale afvoer van de vetcellen. Het drinken van alcohol wordt afgeraden voor  tenminste drie dagen na de behandeling, om de lever niet extra te belasten.

cryolipolyse9

foto’s boven: vóór (foto’s links) en na (rechts) twee maanden.

BEHANDELGEBIEDEN CRYOLIPOLYSE.

· Bovenarmen
· Buik
· Flanken
· Rug
· Onder de BH-band
· Love-handles
· Heupen (vetrandjes die over de broekrand vallen)
· Binnenkant van de dijen
· Buitenkant van de dijen
· zadeltassen

cryolipolyse 7

RESULTAAT.

Sommige mensen en bepaalde lichaamsdelen kunnen meer behandeling nodig hebben.  U bepaalt uiteindelijk zelf het aantal behandelingen naar gelang het door u gewenste resultaat.
Het lichaam heeft even de tijd nodig om vetcellen af te breken, dus wij adviseren om een tweede behandeling pas na 4-6 weken te ondergaan.
Wel kunt u zich  eerder richten op  andere delen van het lichaam.

contra-indicaties

CONTRA-INDICATIES:
Zwangerschap
Leverproblemen
Syndroom van Raynaud
Ernstige diabetes
Cryoglobulinemie
Koude-urticaria
Een chirurgische ingreep de afgelopen twee jaar
Als u bloedverdunners gebruikt

Wilt u meer weten over de cryolipolysebehandeling ?
 Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en laat u zich informeren over de mogelijke behandelingen.                     

Bel of app naar 06 22 464 363 of 06 477 466 61